GALÉRIA PROJEKTU

Prezentačný byt, výhľad, projekt

HĽADÁTE VOĽNÝ BYT?

Byty v ďalších našich novostavbách.

Na čo sa najviac tešíš v novom byte?

  • Prvý vlastný výhľad
  • Prvá vlastná kolaudačka
  • Prvá vlastná kuchyňa
  • Prvá vlastná knižnica
  • Prvý vlastný gauč
  • Prvá vlastná posteľ
Potvrď svoj výber

Ak ti záleží na krásnom výhľade, tak máme pre teba pripravené byty s orientáciou na vinohrady, pohľadom na ktoré sa môžeš potešiť každé ráno, alebo si ich vychutnať pri západe slnka.
S výberom najvhodnejšieho bytu ti pomôže náš predajca, stačí ak sem vložíš svoj e-mail.

Na poriadnu kolaudačku potrebuješ
dosť miesta pre veľa hostí.

Preto sme aj dvojizbové byty navrhli tak, aby sme minimalizovali nevyužité priestory.
Ak máš o takýto byt záujem, vlož svoj mail a náš predajca sa ti ozve.

Ak sa najlepšie cítiš v kuchyni, kde ti robí radosť príprava chutných jedál pre svojich známych alebo najbližších, máš možnosť dostať sa k svojej kuchyni snov. Byty Kivikko sme začali stavať v septembri 2013, preto môžeš dispozičné riešenie svojho bytu, a tým aj kuchyne, riešiť priamo s našim architektom. Stačí tu nechať svoj e-mail a náš predajca ťa bude vzápätí kontaktovať.

Aj v dnešnej digitálnej dobe si stále nájdeš čas, aby si si vychutnal ozajstnú knihu a svoju zbierku chceš mať patrične vystavenú. Preto ťa v tvojom byte určite poteší množstvo možností na úložný priestor, v ktorých si môžeš spraviť tradičnú alebo aj originálnu modernú knižnicu.
Detaily dispozícií jednotlivých bytov môžeš prebrať s našim predajcom

Takže gauč je pre teba centrom bytu.

Je to pochopiteľné - dá sa na ňom oddychovať, raňajkovať, spať, čítať si, pozerať telku a kopec ďalších príjemných vecí. Preto sú naše byty navrhnuté tak, aby ponúkali otvorený priestor, ktorého centrom môže byť práve tvoj prvý vlastný gauč.
Ak sa nevieš rozhodnuť, či ti stačia dve izby alebo by si chcel radšej trojizbový byt, poraď sa s naším predajcom. Stačí, ak sem vložíš svoj e-mail a on sa ti ozve.

Prvá vlastná veľká posteľ sa ti zmestí aj do jednoizbového bytu, pretože spací kút je oddelený od obývacej časti. Ak si vyberieš byt s väčším počtom izieb, môžeš mať tých postelí dokonca viac.
S výberom ti poradí náš predajca, ak sem vložíš svoj e-mail.

Aký byt preferujem:

Zadaním e-mailovej adresy udeľujete spoločnosti YIT Reding, a.s. súhlas so spracovaním svojich osobných údajov pre marketingové účely na dobu neurčitú.

Na Tvoj email sme zaslali ďalšie informácie s prekvapením od YIT

BLOG YIT HOME: Tipy na šetrenie v domácnosti

Viete, že spotrebiče spotrebovávajú energiu aj v režime STAND BY? Alebo to, do akej miery sa zefektívni výkon chladničky, ak aspoň raz ročne pomocou vysávača vyčistíte ich chladenie? Prečítajte si tipy v našom blogu.

Virtuálna prehliadka po bytoch a okolí projektu Byty Kivikko

Prejdite sa po projekte Byty Kivikko prostredníctvom virtuálnej 3D prehliadky a pozrite si, ako budú vyzerať byty a aké bude okolie projektu. Uvidíte nielen štandardné zariadenie ale napríklad aj výhľady na okolité vinice.

Pôdorysy a ceny projektu Byty Kivikko

Pozrite si širokú ponuku bytov a informácie o cenách projektu Byty Kivikko. Pre podrobnejšie informácie nás navštívte v predajnom centre YIT Home na Račianskej ulici.