Médiá a novinky

04.06

Pozrite si krásne výhľady na okolité prostredie projektu Byty Villinki

Pred začiatkom výstavby sme fotili výhľady z úrovne lodžií v projekte Byty Villinki diaľkovo ovládaným modelom. Pozrite si aj krásne panoramatické pohľady na okolie z vtáčej perspektívy.

Čítať viac

Juhozápadné výhľady na okolie projektu Byty Villinki

Fotor0604182734-original

Severovýchodné výhľady na okolie projektu Byty Villinki

Fotor0604185557-original

Skryť
16.05

O Bývanie na fínskej úrovni je veľký záujem

Druhá fáza projektu Tarjanne Dúbravka má za sebou hrubú stavbu. Ešte pred jej ukončením si takmer polovica bytov našla svojich majiteľov.

Čítať viac

BRATISLAVA 15. mája 2013 – V týchto dňoch sme ukončili hrubú stavbu druhej fázy rezidenčného projektu Tarjanne Dúbravka. O byty je už teraz veľký záujem. Z celkového počtu 39 bytov vybudovaných v tejto fáze sa stihlo predať už pozoruhodných 41 %. Majitelia sa do nového bývania budú môcť nasťahovať už koncom tohto roka.

Z tohto výborného výsledku sa veľmi tešíme. O svoje dojmy sa podelil zástupca riaditeľa investícií a predaja, Radek Pšenička.  „Sme radi, že o bývanie na fínskej úrovni majú Slováci taký veľký záujem. Veľká vďaka patrí našim klientom za to, že nám prejavili dôveru a rozhodli sa pre bývanie v Tarjanne Dúbravka. Dosiahli sme ďalší významný míľnik, na ktorý môžeme byť právom hrdí. Tento výsledok berieme aj ako záväzok do budúcnosti a jednoznačnú výzvu do ďalších etáp a projektov.“

Aktuálny pohľad na bytový dom 2. fázy projektu Tarjanne Dúbravka:

Tarjanne Dúbravka druhá fáza

Ešte tento rok plánujeme do ponuky zaradiť aj byty tretej fázy projektu. Tá pozostáva z troch bytových domov.

V druhej fáze projektu Tarjanne Dúbravka ponúkame ešte dvoj, troj a štvorizbové byty v dvoch málopodlažných bytových domoch. Ceny dostupných bytov sa začínajú na úrovni 89 279 € s DPH. Do konca mája je možné využiť bonus na kuchyňu od YIT Home až do výšky 5000 €. Ukončenie stavebných prác je naplánované na 30. septembra 2013, kolaudačné rozhodnutie bude platiť od polovice decembra.

Záujemcovia o kvalitné bývanie môžu navštíviť predajné miesto YIT Home v Reding Tower 2 v bratislavskej Rači. Okrem poradenstva skúseného tímu predajcov ponúkame aj služby architekta, interiérového dizajnéra a hypotekárne poradenstvo.

Projekt Tarjanne Dúbravka prinesie do mestskej časti Dúbravka celkovo 139 bytov v  siedmich nízkopodlažných bytových domoch. Projekt vzniká v rámci troch fáz výstavby a rozprestiera sa na rozlohe takmer 12 000 m2, z čoho takmer polovicu tvoria zelené plochy. Byty v siedmich obytných domoch predávame v nízkoenergetickej kategórii B, v ktorej sa úspora platieb za energie môže vyšplhať až na 300 € ročne (pri typickom trojizbovom byte). 

Byty prvej fázy projektu Tarjanne Dúbravka už majú svojich spokojných majiteľov. Bytové domy 2. fázy sa naplnia koncom tohto roka. 

Tarjanne 2. fáza výstavby

Tarjanne 2. fáza výstavby

Skryť
10.05

YIT Reding a Zelená hliadka upracú Dúbravku

Do veľkého upratovania túto nedeľu sa zapoja aj obyvatelia rezidenčného projektu Tarjanne Dúbravka

Čítať viac

Zelená hliadka vs. skládka – upratovanie Dúbravky

Kedy:

12. mája 2013 o 9:30

Kde:

Dúbravka, časť Pri Kríži; úvodné stretnutie pri zastávke MHD Pri Kríži

Spoločnosť YIT Reding už po druhý raz spojí sily s občianskou iniciatívou Zelená hliadka. Fínsko-slovenský developer v nedeľu 12. mája podporí upratovaciu akciu v lesoch za Dúbravkou nazvanú Zelená hliadka vs. skládka. Do upratovania sa zapoja aj obyvatelia rezidenčného projektu Tarjanne Dúbravka a ďalší občania mestskej časti.

Upratovanie pri Tarjanne Dúbravka

Spoločnosť YIT Reding pre upratovanie dodá veľkokapacitný kontajner na nazbieraný odpad. YIT Reding sa do upratovania so Zelenou hliadkou púšťa už po druhýkrát. Minuloročné upratovanie malo veľký úspech. Zapojili sa zamestnanci YIT Reding, Zelená hliadka, ale aj obyvatelia Tarjanne Dúbravka a ich susedia. Podarilo sa nám upratať okolie projektu a blízky les. Tento rok chceme tento úspech zopakovať,“ povedal Milan Murcko, riaditeľ pre developerské projekty YIT Reding. 

„Veľká vďaka už vopred patrí obyvateľom bytov v Tarjanne Dúbravka, ktorí sa sami rozhodli zapojiť do akcie. Naša spoločnosť chce svojimi rezidenčnými projektmi Slovákom poskytnúť fínsku kvalitu bývania. Tú tvorí nielen kvalitné a energeticky úsporné bývanie, ale aj príjemné a čisté okolie domova. Sme radi, že sa nám v projekte Tarjanne Dúbravka vytvára komunita obyvateľov, ktorí uvažujú rovnakým spôsobom,“ doplnil Milan Murcko.

„Chceme sa poďakovať spoločnosti YIT Reding za podporu upratovania. Oceňujeme, ak developer myslí aj na priestory za hranicou svojho pozemku, pretože za čistotu ulíc, parkov a lesov nesieme zodpovednosť všetci. Pozývame všetkých, ktorí chcú prispieť k skrášleniu mesta. Stačí prísť v športovom oblečení a s dobrou náladou, ostatné zabezpečíme my. Stretneme sa o pol desiatej v nedeľu na zastávke Pri Kríži, povedal Matej Čupka zo Zelenej hliadky.

tarjanne-dubravka-original

Tarjanne-skolaudovane-original

Bližšie informácie o upratovaní a možnosti zapojiť sa nájdete na facebookových stránkach YIT Home www.facebook.com/YitHomeSlovakia a Zelenej hliadkywww.facebook.com/zelenahliadka.

upratovanie_jun_2012-original

Spoločnosť YIT Reding spojila sily so Zelenou hliadkou už v júni 2012. Zdroj fotografie: YIT Reding

Skryť
01.03

Pozrite si interiérové a exteriérové vizualizácie projektu Byty Villinki

Susedská atmosféra, krásne panoramatické výhľady z priestranných lodžií, prírodné materiály, park pod oknami, sauna vo vybraných bytoch, komfortné parkovanie - toto a ešte viac Vám ponúkajú Byty Villinki

Čítať viac

Vychutnajte si bývanie na fínskej úrovni v projekte Byty Villinki

Projekt Byty Villinki v Karlovej Vsi dostal názov podľa ostrova na juhu Fínska - Villinki. Toto príjemné miesto je obklopené prírodou, presne ako Byty Villinki pri Líščom údolí v Karlovej Vsi. Fínska kvalita je v projekte zdôraznená použitím prírodných materiálov a minimalistickým severským dizajnom. Na projekte Byty Villinki sa podieľal tím skúsených architektov, ktorý pri navrhovaní kládol dôraz na funkčné a zároveň dizajnové riešenia. Pozrite sa, čo hovorí hlavný architekt projektu Byty Villinki Ing. arch. Peter Moravčík o jeho zaujímavom priestorovom riešení.

Bližšie informácie o predaji bytov, bytovom štandarde ako aj financovaní Vám ochotne poskytnú predajcovia vo YIT Home

Fotorealistické vizualizácie interiéru a exteriéru

Vizualizácia č. 1. Pohľad na zvažujúci sa terén, ktorý citlivo kopírujú bytové domy Byty Villinki. Vďaka tomu majú aj obyvatelia nižších podlaží možnosť vychutnať si krásne výhľady. Na tejto vizualizácii môžete vidieť vstup do garážového domu, v ktorom je miesto pre všetkých obyvateľov aj návštevy. 

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č.2. Všetky byty sú vybavené priestrannými lodžiami, na ktorých je upevnený pohyblivý tieniaci systém z prírodného dreva, vďaka ktorému je môžné využiť lodžiu ako ďalší plnohodnotný priestor. Väčšina bytov má juhozápadnú orientáciu, ktorá poskytuje ideálne presvetlenie bytu. 

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č. 3. Okolité prostredie projektu Byty Villinki je ako stvorené na aktívne trávenie voľného času v prírode. Neďaleký park Líščie údolie je len na skok, čo určite ocenia aktívni športovci ako aj rodiny a milovníci dlhých prechádzok. 

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č. 4. Prekrásne výhľady na rakúsku panorámu a Karlovu Ves, ktoré si môžete vychutnať z pohodlia Vášho bytu každý deň. 

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č. 5. Priestor medzi bytovými domami ponúka bezpečie pre Vaše deti, ktoré sa tu môžu nerušene hrať. Navyše, jeden nebytový priestor je dimenzovaný pre účely materskej škôlky priamo v jednom z bytových domov projektu. 

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č. 6. Súčasťou pozemku projektu Byty Villinki je časť vyhradená pre biokoridor. Toto územie bude slúžiť ako park pre obyvateľov projektu. Zároveň je to Vaša istota, že sa tu nebude nikdy nič stavať. Prírodu priamo pod oknom tak máte zaruče

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č. 7. Priestranné lodžie slúžia ako dodatočný bytový priestor, ktorý je chránený posuvným tieniacim systémom. Ideálne miesto na relax aj za zlého počasia. 

Byty Villinki exteriér

Vizualizácia č. 8., 9., 10., 11. Inšpirujte sa severským interiérovým dizajnom. V kombinácii s bytovým štandardom, ktorý je v cene bytu, alebo nadštandardom tak môžete vykúzliť jedinečný interiér podľa vzoru severského minimalizmu.  Aby ste sa vo Vašom byte v projekte Byty Villinki cítili príjemne a skutočne ako doma, inšpirovali sme sa fínskym spôsobom oddychovania. Vybrané byty sme vybavili predprípravou na saunu, ktorú si môžete na požiadanie objednať a relaxovať v pohodlí domova ako praví fíni. 

Byty Villinki interiér

Byty Villinki interiér

Byty Villinki interiér

Byty Villinki interiér

Skryť
01.03

Bonus na kuchyňu až do výšky 5 000 EUR ku každému voľnému bytu

K voľným bytom v Tarjanne Dúbravka Vám teraz YIT Home pribalí kuchyňu zdarma až do výšky 5 000 EUR! Navyše Vám ju navrhneme a podľa Vašich predstáv zariadime jej výrobu, dovoz a dokonca aj montáž priamo vo Vašom byte.

Čítať viac

Darujte si byt od YIT Home. Teraz s príspevkom na kuchyňu pre všetky voľné byty v Tarjanne Dúbravka!

Výška bonusu závisí od veľkosti bytu a môže dosiahnuť až 5 000 EUR. Bonus sa vzťahuje na všetky voľné byty v prvej ako aj druhej etape výstavby bytových domov Tarjanne Dúbravka. Pozrite si aktuálnu ponuku voľných bytov.

Dokedy je možné získať bonus na kuchyňu od YIT Home

Príspevok na kuchyňu dostanú všetci klienti YIT Home, ktorí uzatvoria zmluvu o dielo alebo rezervačnú zmluvu v období od 1.3.2013 do 31.5.2013.

Aká je výška príspevku od YIT Home 

  • 5 000 EUR s DPH na 4-izbový byt
  • 4 000 EUR s DPH na 3-izbový byt
  • 3 000 EUR s DPH na 2-izbový byt

Kontaktujte YIT Home 

Nechajte si urobiť kuchyňu na kľúč bez obmedzení s príspevkom od YIT Home

Náš zmluvný partner -  interiérové štúdio furnier - Vám dodá kuchyňu na kľúč s  bonusom od YIT Home. Štúdio furnier ponúka služby bytového dizajnu na mieru a bez obmedzení štandardizovaných typov či modulov nábytku. Výsledkom bude unikátna kuchyňa, ktorá odráža nielen Vaše predstavy o dizajne ale predovšetkým Vaše požiadavky na funkčné využitie priestoru.

Vďaka spolupráci YIT Home so štúdiom furnier tak môžete využiť bonus na komplexné služby bytového dizajnu, ktoré zahŕňajú:

  • vypracovanie štúdie podľa Vašich preferencií a odporúčaní interiérového dizajnéra 
  • odborné konzultácie a cenné rady pre čo najefektívnejšie využitie priestoru a investovaných prostriedkov
  • výrobu kuchynskej linky na mieru
  • dodávku a montáž kuchyne do Vášho bytu v Tarjanne Dúbravka

Inšpirujte sa návrhmi, ktoré sme pre Vás pripravili v spolupráci s interiérovým štúdiom furnier. Ukážkové vizualizácie odrážajú skutočné pôdorysy v bytoch v Tarjanne Dúbravka. Na záver tejto novinky prikladáme ešte pár príjemných kuchynských inšpirácií :)

Návrh kuchyne vo vybranom 2-izbovom byte v Tarjanne Dúbravka

Tarjanne_Dubravka_2_izbovy_byt_800x556_YIT_Home-original

Návrh kuchyne vo vybranom 3-izbovom byte v Tarjanne Dúbravka

10-original

Ďalšie inšpirácie:

91622359s-original

104498119s-original

104789444s-original


Skryť
12.12

Skolaudovali sme byty prvej fázy Tarjanne Dúbravka. Nasťahujte sa do nového.

Od Nového roka v novom byte. Posledné voľné byty prvej fázy výstavby projektu Tarjanne Dúbravka s kuchyňou zdarma!

Čítať viac

Prvá fáza Tarjanne Dúbravka skolaudovaná 

Z prvej fázy zostalo voľných už len  tri byty

Do konca decembra stále platí štedrý vianočný príspevok - KUCHYŇA ZDARMA K VYBRANÝM BYTOM

Byty prvej fázy rezidenčného projektu Tarjanne Dúbravka dnes získali právoplatné kolaudačné rozhodnutie. Noví majitelia sa tak môžu začať sťahovať do prvých dokončených bytov. Úspešnosť projektu podčiarkuje fakt, že v rámci prvej fázy, ktorá zahŕňala výstavbu 42 bytov, je voľných už len posledných päť bytov, na ktoré sa vzťahuje naša štedrá vianočná ponuka. K posledným bytov prvej fázy výstavby Vám pribalíme kompletné zariadenie kuchyne až do výšky 4 000 EUR. Prečítajte si viac.

Ak máte záujem o energeticky úsporné bývanie na fínskej úrovni využite možnosť kúpiť si byty aj z druhej fázy výstavby, ktorá bude skolaudovaná budúci rok.Tretia fáza projektu, ktorá ešte nie je v predaji, prinesie aj obytný dom v energetickej triede A.

  Prvú fázu predaja hodnotíme ako veľký úspech, predpokladáme, že začiatkom roka 2013 predáme všetky byty z prvej fázy. Štandardne je míľnik vypredať všetky byty do 6 mesiacov po ukončení projektu, my túto kvótu pravdepodobne splníme ešte skôr ,“ uvádza predajca YIT Home Robert Chvostek .

Projekt Tarjanne Dúbravka je naším prvým rezidenčným projektom na Slovensku od YIT Home. „„ Tarjanne Dúbravka patrí medzi úspešné developerské projekty v rámci Bratislavy. Za úspešnosťou projektu je určite lokalita, cenová dostupnosť, ale aj bytový štandard. Filozofia našej spoločnosti je pripravovať projekty, ktoré budú spĺňať kritériá a požiadavky potenciálnych kupujúcich a klientov. Ponúkame zmysluplné a praktické dispozície, kvalitné materiály, nasledovanie škandinávskeho štýlu výstavby a zdravého severského životného štýlu v spojení s výhodami energeticky úspornej stavby ,“ uvádza riaditeľ pre developerské projekty, Milan Murcko z YIT Reding.

DSC_0776-original      DSC_0787-original      DSC_0708-original

 

Skryť