Byty Villinki
Zadajte svoj e-mail
a my Vám pošleme brožúru o projekte Byty Villinki
0903 223 222
0903 200 680

Informácie pre našich susedov

Dovoľte, aby sme sa vám predstavili

Voláme sa YIT Reding, a.s., a sme súčasťou medzinárodnej skupiny YIT Group. Na Slovensko prinášame kvalitné bývanie na fínskej úrovni. Záleží nám na prostredí, v ktorom žijeme a aj na dobrých susedských vzťahoch. Preto chceme dať vám, našim susedom, priestor na otázky, ktorých odpovede by vás mohli zaujímať.

Chcete vedieť podrobnosti o priebehu výstavby projektu Byty Villinki? Spýtajte sa nás.

Zadaním e-mailovej adresy udeľujete spoločnosti YIT Reding, a.s. súhlas so spracovaním svojich osobných údajov pre marketingové účely na dobu neurčitú.

Mohlo by vás zaujímať

  1. Čo sa ide stavať v našom susedstve? Dokedy potrvá výstavba?

    Nízkopodlažný komplex Byty Villinki, ktorý sa skladá zo štyroch samostatných bytových objektov. Počiatočné úpravy pozemku začali v septembri 2012. S výstavbou sa začalo v mesiaci október 2012. Pozrite si, ako bude prebiehať výstavba projektu. 

  2. Dokedy nám budú pod oknami jazdiť nákladiaky? Kedy budete kolaudovať a kedy sa nasťahujú naši noví susedia?

    Počas budovania hrubej stavby projektu, t.j. do septembra 2013, je presun mechanizmov nevyhnutný. Sme však pripravení zamieriť s našou upratovacou čatou na vami zvolené miesto. Kolaudovanie plánujeme na júl 2014, aby sa mohli prví obyvatelia sťahovať do nových bytov v auguste 2014.

  3. Kde si môžem pozrieť, ako budú byty vyzerať?

    Pôdorysy bytov v projekte Byty Villinki sú k dispozícii na www.yithome.sk  od 1. novembra 2012, kedy sme odštartovali predpredaj s možnosťou rezervácie bytov.

  4. Čo všetko projekt zahŕňa? Ako to bude s parkovaním?

    Projekt ponúka 64 jednoizbových až štvorizbových bytov, päť obchodných priestorov a možnosť zriadenia materskej školy priamo v nebytových priestoroch projektu. Parkovacích miest pre verejnosť a návštevy bude asi dvadsať.

  5. Kadiaľ budú jazdiť autá na stavbu?

    Autá budú prechádzať okolo predajne bicyklov Kaktus Bike v Karlovej Vsi, cez Líščie údolie smerom k pozemku projektu. Preverujeme možnosť odklonu dopravy cez Staré Grunty.

  6. Máte všetky povolenia? Kedy a kto vám vydal stavebné povolenie?

    Áno. Najprv sme získali územné rozhodnutie a na základe neho nám bolo udelené stavebné povolenie. Platné stavebné povolenie na projekt vydala mestská časť Karlova Ves ako stavebný úrad prvého stupňa.

  7. A čo bude so zeleňou, ktorá je na pozemku?

    Odstránenú zeleň opäť vysadíme na vlastné náklady najneskôr do kolaudácie stavby. Časť stromov bude nahradená priamo v podobe zelene a časť bola refundovaná mestskej časti Karlova Ves ako aj mestu Bratislava podľa vyčíslenej spoločenskej hodnoty.

  8. Budú robotníci na pozemku staveniska bývať? Budú tu mať sociálne zariadenia?

    Robotníci na stavbe bývať nebudú. Zo začiatku budú na stavbe prenosné sociálne zariadenia, po dokončení kanalizácie budú túto funkciu plniť unimobunky.

  9. Kde presne bude prebiehať výstavba?

    Pozemok sa nachádza medzi ulicou Staré grunty a Líščím údolím.

  10. Ako to bude s parkovaním? Ponúkne projekt dostatok parkovacích miest?

    Riešenie statickej dopravy je veľkým pozitívom nového projektu. Byty Villinki ponúknu domácim, ale aj verejnosti okolo 120 parkovacích miest v podzemí.

  11. Ak tam bude škôlka, môžu do nej chodiť aj deti, ktoré nebudú bývať v Byty Villinki? Koľko to bude stáť?

    Projekt počíta s umiestnením materskej školy. Momentálne rokujeme so záujemcami o možnom využití priestorov. O výsledkoch vás budeme priebežne informovať na našom webe.

  12. Ako budete stavbu strážiť? Nechceme, aby sem začali chodiť bezdomovci.

    Stavbu bude nepretržite strážiť bezpečnostná služba.