Tarjanne Dúbravka
Zadajte svoj e-mail
a my Vám pošleme brožúru projektu Tarjanne!
0903 200 680
0903 223 222

Tarjanne - novostavba Dúbravka

Nízkoenergetické bývanie

Tarjanne - novostavba Dúbravka vám ponúka jedinečné spojenie bývania blízko dúbravského lesa a predsa na skok od centra hlavného mesta. Navyše, vďaka využitým kvalitným stavebným materiálom a obnoviteľným zdrojom energie bývanie v Tarjanne šetrí vaše výdavky a je zároveň zodpovedné voči prírode. Tarjanne totiž využíva solárne kolektory umiestnené na strechách bytových domov, ktoré produkujú tepelnú energiu a slúžia tak  na ohrev vody.

Tarjanne sa z hľadiska energetickej hospodárnosti zaraďuje do energetickej triedy B, čo znamená, že spĺňa kritéria nízkoenergetického bývania. Vačšina dnešných bytových domov sa nachádza v kategórii C, v prípade starých panelových domov až v kategórii D. (na stupnici od A = pasívny alebo nulový dom až po G - budovy s najvyššou spotrebou energie).

Pre lepšiu predstavu o energeticých výhodách   sme porovnali energetickú hospodárnosť Tarjanne (Energetická trieda B - nízkoenergetický bytový dom) s bežným starým panelovým domom (Energetická trieda D). 

yit-button-original

 

Bývajte na fínskej úrovni

Predstavte si, že bývate na mieste, ktoré je obklopené prírodou a vzdialené len  pár minút jazdy z centra Bratislavy. Lesmi obkolesená lokalita vytvára optimálne podmienky pre moderného človeka na nájdenie miesta pokoja, a to všetko na území hlavného mesta.

Predstavujeme Vám projekt  Tarjanne , ktorý vyrastá v bratislavskej časti Dúbravka priamo v náručí prírody.Spoločnosť YIT Reding, ktorá je súčasťou silnej fínskej skupiny YIT prináša aj na Slovensko skúsenosti zo svojej storočnej tradície. Krajina tisícich jazier a zároveň moderných miest – Fínsko.

Štedrý zdroj inšpirácie pre harmonické bývanie. Preto nový projekt Tarjanne Dúbravka nesie meno podľa jedného z najkrajších jazier vo Fínsku.


Tarjanne - novostavba Dúbravka

Tarjanne - novostaba Dúbravka