Kancelárie budúcej generácie

Kancelárie budúcej generácie

Predstavte si, že si vo firme viete v reálnom čase nastavovať kúrenie a vetranie. Spotrebu energie si skontrolujete cez internet a ak sa vám zmenia nároky na priestor, steny jednoducho posuniete bez toho, aby ste museli čokoľvek rozmontovať. Utópia? Realita. Presne taký je totiž komplex Work&Trade Bisnespaja Avia vo fínskom meste Vantaa. Viac o prvom modulárnom koncepte kancelárií sa dočítate v tomto článku.

V pasci vlastných priestorov

Nároky firiem na kancelárske priestory sa v čase neustále menia. Flexibilita priestorov je však často nízka alebo žiadna – jedinou možnosťou zostáva sťahovať sa alebo náročne priestory prerábať. To však vyžaduje čas a peniaze. Odpoveďou na túto náročnú situáciu je koncepcia modulárnych priestorov, ktoré si zákazník upraví presne podľa svojich potrieb.

Kuva1-original

Modulárna architektúra

Ku koncepcii kancelárskych priestorov W&T Bisnespaja Avia sa hneď od začiatku pristupovalo s myšlienkou modularity a jednoduchej prispôsobiteľnosti. Kľúčovou výhodou komplexu je vykurovanie podlahovým kúrením a vedenie rozvodov v streche. Tieto vlastnosti umožňujú voľne meniť dispozície priestoru bez akýchkoľvek zásahov do stavby samotnej.

Work-and-Trade-Avia_01-original

Flexibilita sa však netýka len priestorov, ale aj spotreby. Spotreba vody, elektriny a vykurovacej energie je nastaviteľná individuálne pre každého klienta. Ten vie ovládať jej parametre a sledovať ju cez internet. Zaručí sa tak maximálna samostatnosť a flexibilita.

Maximálny komfort

Koncept Vantaa je ideálny pre malé a stredné firmy, ktoré potrebujú skladové, produkčné aj kancelárske priestory. Ich spoločné sídlo poskytuje množstvo výhod, napríklad blízkosť hotelov alebo obchodov výborné napojenie na dopravnú sieť – komplex je blízko letiska, zastávok vlaku a MHD, a má vlastné parkovisko pre návštevy.

W&T Bisnespaja Avia je skutočne komerčný priestor budúcej generácie. Rieši hneď niekoľko problémov s tradičnými koncepciami a ponúka firmám úplnú slobodu pri adaptácii priestoru individuálnym požiadavkám. Čo poviete, privítali by ste takýto komplex aj na Slovensku?



Google+ pošli na vybrali.sme.sk pošli do vybrali.sme.sk


HTML kód: <a href="http://blog.yithome.sk/blog/view/kancelarie-buducej-generacie">Kancelárie budúcej generácie</a>